Succesvol starten

Droom jij van een eigen bedrijf? Maar weet je niet waar te beginnen? volg dan deze gratis cursus.

Download de gratis cursus

Wat kun je verwachten?

Resultaten

 • De basis voor je business staat
 • Je weet wie je klanten zijn
 • De eerste advertentie is gemaakt
 • Misschien zelfs al een eerste klant.

Werkwijze

 • Je ontvangt direct de hele cursus
 • Theorie en video in duidelijke taal
 • Beantwoord de vragen
 • Alle antwoorden achter elkaar is de basis voor jouw business
w

Support

 • Gratis en vrijblijvend vragen stellen
 •  Een stok achter de deur om van start te gaan met jouw bedrijf
 • Je zit nergens aan vast. Je hoeft ook niets te kopen.

Cursus downloads

Ervaring als docent en adviseur

Ondernemers geadviseerd

“Het voelt alsof ik op iemand terug kan vallen. Dat is erg prettig”.

Esther Louwens – Vitalizijn

*Je wilt een eigen bedrijf… maar

Veel mensen willen graag hun eigen bedrijf  starten. Bijvoorbeeld om eigen baas te zijn, te kunnen leven van wat ze graag doen, anderen willen helpen of meer vrijheid te hebben: om te reizen, meer tijd voor familie en vrienden, gewoon een extraatje willen verdienen om prettig te kunnen leven of… omdat ze door allerlei redenen moeilijk aan een baan kunnen komen. Maar toch  de stap niet (durven) zetten. Dat had ik namelijk zelf ook… totdat ik de kans kreeg dit op een veilige, gecontroleerde manier te doen en toen lukte het wel. Ik was in de gelukkige omstandigheid mijn bedrijf te starten naast een vaste baan. En kwam er achter dat als je eerst een goede basis legt en rustig de gelegenheid neemt om je product of dienst te testen de stap veel kleiner wordt.

Niet starten voordat je er klaar voor bent.

Dat is wat ik jou ook kan bieden. Eerst een solide basis leggen, jou alle benodigde kennis bieden, zodat je daarna wel overwogen de stap kunt zetten.

* De zekerheid dat er klanten zijn voor je product of dienst.

* Zeker weten dat je de tools hebt om aan nieuwe klanten te komen.

* Het zelfvertrouwen dat je voldoende kennis en kunde hebt om goede beslissingen te maken en niet in de bekende valkuilen trapt.

Het fijne gevoel dat je op iemand terug kunt vallen.

 

Hét succesvol starten plan

Heb jij ook die droom, maar wil je eerst weten wat er allemaal bij komt kijken?
Dan is deze cursus een goed startpunt.
Op basis van vragen en stellingen, voorzien van toelichting in de vorm van tekst en video, maak je stap voor stap het business plan voor jouw bedrijf.
Alle belangrijke vragen en onderwerpen komen aan bod.
Als je hier serieus mee aan de slag gaat:
 • Bespaar je veel tijd omdat je veel minder zelf hoeft uit te zoeken
 • Ervaar je het gemak van een stap voor stap training, met theorie en samenvatting
 • Het is gratis, dus je investeert alleen tijd.
Resultaat: heb je een behoorlijke voorsprong op iedereen die de cursus niet heeft gevolgd.
 

Waarom dan gratis?

Nou een 3 tal redenen:
 • Toen ik zelf begon had ik wel een netwerk, maar moest ook heel veel zelf uitzoeken. Het had heel fijn geweest als mij simpel en concreet was uitgelegd, hoe je stap voor stap een bedrijf opzet en uitbouwt. Ik bied jou die voorsprong aan.

 • Er zijn hele goede businesscoaches, maar die kon ik zelf als starter niet betalen. Dat is zonde want juist in deze begin fase is goede begeleiding erg belangrijk. Daarom draai ik het om en investeer eerst in jou.. Zijn dan alle trainingen gratis?.. Deze wel, andere niet, maar altijd goed betaalbaar en meestal tegen kostprijs.

 • Mijn belang. Ik verdien mijn geld met het adviseren van ondernemingen. Ik heb er niets aan als jij een slechte start maakt en stopt met je bedrijf. Liever zie ik je floreren en goed verdienen zodat je mij kunt inhuren voor de volgende stappen.

 

Maak kennis met de docent

Bouwjaar 1969 en na een carièrre als leidinggevende in de logistiek ben ik in 2012 voor mijzelf begonnen. Eerst als freelance trainer. Daarna op basis van vraag als organisatieadviseur en docent ondernemerschap.

Inmiddels al 7 jaar actief en heb al meer dan 200 MKB ondernemers, startend en gevorderd mogen adviseren.

Lees hieronder maar wat ze daar van vinden. 

Naast dat ik veel praktijkervaring heb opgedaan in mijn eigen bedrijf en dat van anderen, heb ik bedrijfskunde en managementwetenschappen gestudeerd.

Voordat ik besloot om ondernemer te worden heb ik 28 jaar praktijk ervaring opgedaan als medewerker, teamleider, manager en managementteam lid bij grote, kleine, nationale en internationale bedrijven in diverse branches.

Dit garandeert dat ik voldoende kennis en kunde heb om jou vooruit te te helpen. Ik ontmoet je graag bij de cursus.

Tot snel!

Axel van Es

Geeft oplossingsgerichte adviezen en helpt je vervolgens ook de volgende stap te zetten.

Marleen van den Berg

Van den Berg Support

Deze aanpak is zijn vruchten aan het afwerpen!

 

Sietske Jansen

Klein en sterk

Heeft kennis van zaken en weet de juiste snaar te raken.

 

Judy Meerman

M design Maasland

Schrijf je hier in en doe mee!

9

Leg snel en eenvoudig de basis voor jouw bedrijf

9

Ontvang de gehele cursus in 1 keer

9

Stap voor stap en beginnen bij het begin

9

Gebaseerd op praktijk ervaring van ondernemers

9

Ontvang regelmatig tips en info

9

Gewoon vrijblijvend vragen stellen

9

Helemaal gratis en voor niets

Vul je naam en e-mailadres in en klik op ja, ik doe mee