Ondernemer is je beroep naast je vak

VEO staat voor Vakbekwaam Én Ondernemerschap

Waarom VEO?

VEO is geboren uit mijn eigen onvrede over veel van de aangeboden (gratis en betaalde) trainingen en cursussen op gebied van ondernemen die ik heb gevolgd.

Vanuit mijn achtergrond als managementwetenschapper, docent bedrijfskunde en eigen ervaring als adviseur en ondernemer mis ik een aantal belangrijke zaken.

  • Ze zijn te oppervlakkig:
  • Het aanbod is beperkt. Het gaat meestal over marketing en sales of over de “mindset” van de ondernemer. Terwijl een bedrijf uit veel meer aspecten bestaat.
  • En daarom werkt het niet.

Alles wat je weten moet over ondernemen onder 1 dak

Dat kan dus anders

Mijn filosofie: alles wat je nodig hebt voor een succesvol bedrijf, kwalitatief goed, betaalbaar en toegankelijk voor je maken. Aansluitend op elkaar, met minimale overlap.

Ontelbare uren ben ik zelf bezig geweest om uit te vogelen hoe ik mijn bedrijf moest laten werken, heb met vele ervaren, succesvolle ondernemers mogen sparren en heb er inmiddels meer dan 200 van advies mogen voorzien.

Daarnaast zijn er vele uren en duizenden euro’s gespendeerd aan het volgen van allerlei opleidingen, cursussen en trainingen, (sommige goed andere …).

Van de echte experts heb ik heb veel, heel veel geleerd en al die kennis stel ik nu ter beschikking aan jou.

Als bedrijfskundige, docent ondernemerschap en organisatieadviseur ben ik namelijk instaat om de juiste kennis te verzamelen, te ordenen en over te brengen. Op de manier waarop jij dat graag wilt. Namelijk snel, simpel, volledig en direct toepasbaar.

Wat biedt VEO jou?

Een solide basis: snel en eenvoudig alles ontdekken wat je nodig hebt, bijvoorbeeld op het gebied van Productontwikkeling, businessmodellen, financiën, marketing en sales. De basis is gedegen, onderbouwd door onderzoek en echte ervaringen van andere ondernemers.

Alles onder 1 dak. Nooit meer zoeken naar kennis, nooit meer tijd en geld verspillen aan wat je al weet.

Steun in de rug: van mij en een netwerk van gelijkgestemden, waar je al je vragen kunt stellen. Online, zodat je lessen kunt volgen waar en wanneer je wilt en zo vaak als je wilt.

Natuurlijk kun je gewoon vragen stellen. Op de manier die jou het beste past. Persoonlijk, telefonisch of per mail.. jij kiest.

Betaalbaar

Een normale prijs. Hoe dat kan?

Heel eerlijk: mijn verdienmodel is het begeleiden en coachen van groeiende bedrijven. VEO-iedereen kan leren ondernemen is de kweektuin tegen kostprijs. Het is voor mij belangrijk dat jij slaagt en..tevreden bent

Dit ben ik, Axel van Es

Bouwjaar 1969 en na een cariérre als leidinggevende in de logistiek ben ik in 2012 voor mijzelf begonnen. Eerst als freelance trainer. Daarna op basis van vraag als organisatieadviseur en docent ondernemerschap.

Inmiddels al 7 jaar actief in het begeleiden en adviseren van allerlei MKB ondernemers. Startend en gevorderd.

Lees hieronder maar wat ze daar van vinden.

 

Naast dat ik veel praktijkervaring heb opgedaan in mijn eigen bedrijf en dat van anderen, heb ik bedrijfskunde en managementwetenschappen gestudeerd.

Voordat ik besloot om ondernemer te worden heb ik 28 jaar praktijk ervaring opgedaan als medewerker, teamleider, manager en managementteam lid bij grote, kleine, nationale en internationale bedrijven in diverse branches

Dit garandeert dat ik voldoende kennis heb om jou vooruit te helpen.

Starterscursus

Omzet verhogende activiteiten

Ervaringen van anderen

Dank Axel. Jij hebt aan de wieg gestaan voor een serieuze verandering in Cor the Coach en de geboorte van de boksende coach. Ik beveel je van harte aan bij mijn connecties.

Cor van Drieberge

De Boxende Coach

Na een uur sparren zag ik zijn toegevoegde waarde.

Dit is wat ik nodig heb!

 

 

Luz Adriana Jamarillo

- LAJ Get Personal

SPARREN kan Axel als geen ander, weet ik uit ervaring.

Hij analyseert snel, geeft oplossingsgerichte adviezen en helpt je vervolgens ook de volgende stap te zetten.
ik kan Axel zeker aanbevelen.

Saskia Uittenbogaard

- Appletree Makelaardij