Pilot basiscursus ondernemerschap

nog 2 plaatsen beschikbaar

voor 47,=  (incl btw)

Online trainingen

Direct beginnen met 24 uitgebreide trainingen, die je voorbereiden op succesvol ondernemerschap

Bonus materiaal

Je krijgt ongelimiteerd toegang tot de expert interviews, de bibliotheek, alle cheatsheets en handige tools

Begeleiding

10 weken lang gaan we samen aan de slag met jouw bedrijf zodat jouw bedrijf staat als een huis

Trainingen

Dagen op proef

%

Tevredenheids garantie of geld terug

Risicovrij direct doorpakken

Met het succesvol starten plan heb je de basis gelegd voor jouw bedrijf, maar daarmee ben je er nog niet. Er is nog heel veel te doen en te te leren. Maar je zit er natuurlijk ook niet op te wachten om gelijk fors te gaan investeren in een cursus van iemand die je helemaal nog niet kent… terecht.. zou ik zelf namelijk ook niet doen.

Maar ik wil je graag leren kennen en je vertrouwen winnen, door je deel te laten nemen aan deze pilotcursus. Een cursus waarvan ik voor 99,9% zeker ben dat jij daar veel plezier aan gaat beleven.

Maar die gaat nu voor het eerst draaien en, er is altijd wat te verbeteren… en daar heb ik jou voor nodig, voor feedback. Daarom doe ik je dit aanbod. Voor kostprijs en helemaal risicovrij. Bevalt het je binnen 14 dagen niet, geld terug. Zonder opgaaf van redenen. Opzeggen: gewoon per e-mail

Win-win-win: in deze pilot testen we de training, voordat deze definitief wordt aangeboden. Jij helpt mij een geweldige training te maken en ik help jou een geweldig bedrijf te starten. Samen helpen we anderen aan een betaalbare super training. Mooi toch?

Waarom dan zo goedkoop?

Deze cursus is natuurlijk veel meer waard dan het aanbod, wellicht is € 497,- toch nog veel te weinig.
Maar in deze test wil ik alleen werken met een klein groepje van serieuze mensen, die een beetje willen bijdragen aan de ontwikkelkosten en daar heel veel voor terug krijgen.

 

Deze cursus is de plaats waar je alle kennis en ondersteuning vindt die je nodig hebt, om jouw droom waar te maken!

Wat krijg je?!

De (pilot) basiscursus ondernemerschap

In onze eigen, afgeschermde leer omgeving staan alle trainingen voor je klaar die je nodig hebt om met succes te kunnen ondernemen. Natuurlijk zitten daar de elementen in van het succesvol starten plan, maar dan veel uitgebreider.

Centraal staat het principe van: snel, simpel en direct toepasbaar.

Naast 10 modules van meerdere lessen per week, krijg je de beschikking over het bonusmateriaal. Interviews met experts op gebied van marketing, verzekeren, juridische zaken, blogs schrijven, video maken en nog veel meer.

Toegang tot de handige tools en cheat sheets, die je vele uren aan uitzoekwerk gaan schelen en de bibliotheek vol met interessante artikelen over het ondernemerschap.

Wat vraag ik? Feedback, zodat de cursus verbeterd kan worden.

 

Mijn missie is jou laten slagen

Mijn naam is Axel van Es.

Inmiddels 7 jaar werkzaam als docent en trainer in ondernemerschap en organisatieadviseur voor meer dan 200 MKB ondernemers.

Met 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven en een achtergrond als bedrijfskundige en management-wetenschapper, heb ik een goed beeld van wat bedrijven écht succesvol maakt en, nog belangrijker, hoe jij leert dit toe te  passen.

Mijn belang bij jouw slagen:
Hoe mooi zou het zijn om te schrijven, dat ik het helemaal alleen voor jou doe of om de wereld beter te maken. Helaas: Ja, ik heb er een belang bij, meerdere zelfs. Gelukkig kun jij daar van profiteren:

Toen ik zelf begon had ik wel een netwerk, maar moest ook heel veel zelf uitzoeken. Het had heel fijn geweest als mij simpel en concreet was uitgelegd, hoe je stap voor stap een bedrijf opzet en uitbouwt. Ik heb al die kennis en informatie gebundeld in cursussen. Zodat het jou vele uren aan frustratie en uitzoekwerk scheelt.

Er zijn hele goede businesscoaches, maar die kon ik zelf als starter niet betalen. Dat is zonde want juist in deze begin fase is goede begeleiding erg belangrijk. Daarom kies ik voor een mix tussen een online cursus en persoonlijk contact. Wat resulteert in redelijke tarieven en gunstige voorwaarden. Zodat jij geld overhoudt voor je bedrijf en om van te leven. Zonder in te boeten op de resultaten.

Als laatste (en belangrijkste) Ik verdien mijn geld met het adviseren van ondernemingen. Als jij een goede start maakt én een positieve ervaring bij mij opdoet, is de kans groot dat je klant blijft. Wellicht mag ik je dan ondersteunen bij de verdere groei van je bedrijf.

Geloof me: ondersteuning bij groei is veel leuker dan bedrijven uit het slob halen.

Premium aanbod

Straks € 497,=  of meer

€ 47,00 (incl btw)

Voor 10 weken cursus, begeleiding en levenslang toegang

  Speciaal ontwikkeld voor coaches & dienstverleners

  Nu al 24 trainingen (meer volgen)

  10 weken begeleiding en coaching

  Expertinterviews, cheatsheet enz

  14 dagen bedenktijd en

  100% tevredenheidsgarantie